Лъскаво бентли се превърна в център на внимание в Пловдив, но не с външния си вид, а с това къде е паркирано. Колата беше заснета вчера върху паркомясто за инвалиди пред голям супермаркет в Кършияка.

Снимката на автомобила ни изпрати читател на TrafficNews.bg. Той останал неприятно изненадан да види как се ползва инвалидното място, особено при условие, че то е ясно обозначено не само с табела, но и със синя боя.

Съседното паркомясто е свободно, но то изглежда е тясно за масивното бентли. Освен това там има и стълб, който допълнително би предизвикал уменията на водача. Вместо да се мъчи да търси друго място за паркиране в близост до магазина, той е предпочел просто да се шири нашироко на мястото за инвалиди. 

Возилото е със софийски номер, отбелязва читателят ни. Т.е. колата е или собственост на столичанин, или пловдивчанин я е взел на лизинг (важното е да се возиш в бентли). Още по-интересното е, че точно зад автомобила е табелата, която сочи пътя за София. Но дори в столицата правилата са си правила и не е уместно да се спира на място, за което човек няма необходимите документи.