Детска количка, от онези, които забавляват децата с музика и леко поклащане на място, гълта монетите на родителите, без да работи. За това сигнализира читателка на TrafficNews.bg, която също е станала потърпевша.

Количката се намира близо до блок 173 в ЖР „Тракия”. Като много други забавления, не е много ясно какво представлява – има надпис „POLICE” отпред, но същевременно от задната страна се подава костенурка-нинджа. Така малчуганите могат, спрямо фантазията си, сами да преценят на какво се „возят”.

Ако изобщо можеха.

Изглежда, машината приема левчета, но същевременно не може да работи и оставя децата разочаровани. Читателката ни попитала защо в този случай не е спряна изцяло работата й, при което й отговорили, че е „сложно да бъде спряна от тока”. Нямало как обаче да върнат и левчето, вече изконсумирано от костенурката-нинджа/полицай.

"Не ми е за левчето, а за начина, по който се оправдават", коментира читателката ни. "Момичето можеше да звънне и да попита какво да направи, а вместо това даде такова смешно обяснение", допълва тя.