Очарователна пловдивска паркинг идилия, вдъхнови граждани да опишат комичната ситуация в присъщо хумористичния и изобличителен стил на басните.

Читателка на TrafficNews.bg даде на разположение кадрите на спрял автомобил, заемащ места за поне две коли на ул. „Лерин“ в пловдивския квартал "Смирненски". Е, хумористичното в случая е, че блокиралата площта кола е миниатюрно "смартче". Няма как да се въздържим да използваме този евфемизъм, тъй като миньонът изглежда наистина комично в тържественото си разположение, блокиращо участък от две паркоместа между дърветата. 

И нашата читателка подхожда с чувство за хумор и разказа алегорично баналната история, но все пак забеляза находчиво, че смехът си е смях, но пречката предвид дефицита на места за паркиране в района си е сериозен проблем. 

"Не стига че е трудно да си намериш място да паркираш колата си там, където живееш, а на тази/този хич не им е трудно да намерят дори две места и да ги блокират с тая малка ”мравка”, посочи нашата читателка. Ние съвсем ѝ влизаме в положение и съветваме шофьорите да бъдат колегиално както на пътя, така и на паркинга.