Шофьор на междуградски автобус изправил на нокти жена и тригодишното й дете по време на курс между Димитровград и Хасково. По думите й водачът през целия курс не пуснал телефона, като постоянно си говорил с някой.

„Днес ми се наложи да пътувам с автобус от Димитровград до Хасково.След няколко отказа на така наречените копърки най сетне се качихме с 3 годишният ми син на автобуса.Ще оставя изводите на Вас за нашето пътуване на тръни...“

Под поста на жената се е разразила разгорещена дискусия, като част от хората защитават водача, други смятат, че това е недопустимо. Коментарите не подминават и т.нар. „копърки“, за които жената пише.

„Следващият път хващай копърка да те видя дали няма да стоиш на магарешки тръни и бодли,щото тия пият кафе,пушат,говорят по телефон,карат с превишена скорост,прибират си чисто двата лева,без касов апарат,без данъци,осигуровки и бързат по-бързо да направят няколко курса преди автобусите.  Тия шофьори и пенсии да са, поне  имат 30-годишен професионален стаж,имат си умения,график,любезни са и дават билет който си е застраховка живот ако стане нещо не дай си Боже,нещо при копърките което го няма!“, пише друг потребител.