Пловдивчанка си купи билет за концерт, а той се оказа безплатен! Събитието е “One love Tour” и ще се проведе под тепетата на 6 септември. В Колодрума ще пристигнат родни поп звезди и техни колеги от Македония, за да покажат, че за любовта към музиката граници няма. Концертът се афишира като безплатен във всички градове, в които ще се проведе, но въпреки това е обявен и в Eventim.bg.

Там са посочени различни ценови категории, като най-евтиният билет стартира от 15 лева, следва от 20, 25 и накрая ВИП билет, който се продава на стойност от 50 лева. Към този момент категорията от 15 и 25 лева е неактивна и феновете могат да си закупят билети само от 20 лева и тези от 50.

В страницата влязла и пловдивчанка, която си купила билет от 20 лева. По-късно вижда събитието във фейсбук, където с големи букви пише „Вход свободен”! Да, ама тя има билет… за безплатен концерт.

Потърсихме и обяснение от организаторите на “One love Tour”, които отговориха, че се е получило объркване и парите й ще бъдат възстановени. А в момента се предлагат само ВИП билети.

„Най-вероятно тя е закупила билет преди да стане ясно, че концертът ще е стандартен подарък за празника на града и Съединението. Парите от закупените билети ще  бъдат възстановени на входа преди концерта в Пловдив”, коментират във фейсбук страницата на концерта.

Факт е, че на плакатите за концерта се посочва спонсор, който осигурява безплатните билети. Те обаче са безплатни не само в Пловдив, а и във всички останали градове (които очевидно нямат празник). Освен това объркването все още е в сила, тъй като и сега могат да бъдат закупени билети от 20 лева за безплатния концерт.

Надяваме се, въпреки това парите наистина да бъдат възстановени и всички да се насладят на събитието, без да се налага да плащат за него.

Ето го и надписа Вход свободен!

Различните ценови категории на безплатния концерт...

 

Опитът да си закупим 4 билета за 20 лева е напълно успешен....