Пътен знак, поставен пред светофара на кръстовището на бул. "Александър Стамболийски" и Коматевско шосе, опъва нервите на шофьорите, които преминават от там, сигнализира читател на TrafficNews.bg. Двата знака - единият указващ възможните посоки на движение и дрегият - указателна табела за обходния участък, който автомобилите използват по времена ремонта на Коматевско, изцяло закриват светофарната уредба и на практика водачите, които идват от бул. "Ал. Стамболийски" изобщо не могат да видят какъв е светлинния сигнал. 

"Особено в час пик тук непрекъснато стават задръствания, шофьорите са много изнервени, защото този който пред светофара не може да го види и съответно не е наясно кога да тръгне. По нетърпеливите започват да натискат клаксоните, какафонията е ужасна. Преди да се постави пътен знак все пак трябва да се вземат предвид и обстоятелствата, тъй като все пак водачите основно се ориентират по светофара, когато пресичат кръстовището" коментира читателят Георги Троянов. 

Репортер на TrafficNews.bg се свърза с директора на ОП „Организация и контрол на транспорта” Борислав Кръстев, за да му предаде сигнала. Той обясни, че временната организация на движението и поставянето на знаците се извършва от фирмата изпълнител „Щрабаг”. Той пое ангажимент да сигнализира на компанията, която да коригира проблема.

Изпращайте ни и вашите сигнали за нередностите, с които се сблъсквате, както и хубавите неща, на страницата ни във Facebook и на нашата поща redaktor@trafficnews.bg .