Дали в "Сигма" - "хвърковатата чета" на МВР, приемат хора с увреждания?  Този въпрос терзае пловдивчанин, който изпрати на редакционната поща на TrafficNews.bg прелюбопитни снимки, на които е запечатал двама униформени, току акостирали с мотори върху паркомясто за инвалиди. "Хвърковатите коне" на полицаите от групата за бързо реагиране „Сигма“ са оставени на паша върху място, ясно обозначено за ползване от хора със степен на инвалидност. Паркомястото се намира пред магазин "Декатлон" в ж.р. Тракия.

"Изпращам снимките, за да видите какъв пример за паркиране ни дават двама господа полицаи с мотоциклети, явно мислещи се за инвалиди", посочва и обосновава публикуването на фотографския материал нашият читател. 

Ние нямаме отговор на въпроса какво провокира нарушенията, извършвани от стожерите на обществения ред, но ако вие имате предположения, изкажете ги в коментар под статията.

Благодарим за сигнала и активната гражданска позиция! Призоваваме всички граждани, които забележат нередност, наглец или несправедливост, както и положителен аспект от действителността, прояви на добрина и взаимопомощ, да запечатат делото в снимка и да ни изпратят информация на електронната ни поща: redaktor@trafficnews.bg или чрез съобщение във фесбук страницата ни.