Пица с умрели мухи бе сервирана на пловдивчанка на Aквапарка към хотел Санкт Петербург. За това сигнализираха читатели на TrafficNews.bg.

Освен с „апетитната” добавка, гостите на плажа са били посрещнати и със счупени съоръжения.  По думите на нашия читател, съоръженията са опасни за децата и може да доведе до сериозен инцидент. Едното от увредените „атракции” са люлка и дървения подиум.

 Пластмасовата люлка е оставена в средата на комплекса за ползване и всеки, който не е видял проблема може да падне.

Дървеният под пък е с липсващи на места парчета, а останалата част е със стърчащи заострени греди. В дупките може да забележат всякакви боклуци, оставени от плажуващите от преди дни.

Боси посетители са били застрашени и от стърчащи болтове, закрити от шезлонгите.

„Ако решим да преместим шезлонгите и не погледнем към земята ще си пробием краката на болтовете”, коментира читателят ни.

От управата на комплекса коментираха пред наш репортер, че са направили цялостна проверка на сигнала.  Въпросните умрели насекоми върху пицата със сигурност не са били там, когато тя е дадена на клиентите. От управата обясниха, че има затегнат качествен контрол върху  всяко нещо, което излиза от кухнята и няма как толкова видимо нещо да бъде изпуснато.

Относно сигнала за изкъртения подиум и люлка, стана ясно, че тези две съоръжения са изкарани от ползваемата зона на комплекса, тъй като са се амортизирали.

„Наскоро двете съоръжения се счупиха, но няма как да бъдат възстановени толкова бързо. Нарочно бяхме сложили люлката върху изкъртените елементи на подиума, за да не се стъпва там.  Т. нар. люлка е изключително тежка и трябва да доста усилия, за да бъде преместена и снимана след това…” коментира управителят на комплекса. Все пак оттам поеха ангажимент да оградят  тази част от басейна с лента.

По думите на управителя те са разговаряли с гражданите, които са се оплакали от пицата и другите елементи. След него клиентите са заявили, че отново ще посетят плувания комплекс.