10 коли запушиха целия тротоар и велоалеите пред турския ресторант "Антик" на бул. "Шести септември" в Пловдив. Лъскави возила - от BMW Серия 7 до мерцедес S класа, окупираха входа на заведението, а собствениците им влязоха вътре да се насладят на ориенталската кухня.
 
За това сигнализира читател на TrafficNews.bg, който нарече ситуацията "абсурдна". На нас ни идват и други думи, като селяндурщина и простотия, но ще се се ограничим с ориенталщина. Какво пък, може би любителите на ориенталската кухня си имат и такива нрави?...
 
Сега остава да призовем органите на реда да погледнат малко по-европейски на задълженията си и да "разкарат" по подобаващ начин скъпите коли от тротоарите за пешеходци и от велоалеите за колоездачи. А собствениците им - те могат да продължат да се носят из из благоуханния свят на ориенталската кухня. Няма лошо.
 
Междувременно, докато подготвяхме материала, още двама пловдивчани ни изпратиха снимки и възмущението си от същото място и същото поведение. Вижте ги:
 
 
 
TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат сигнали, снимки и видео. Очакваме вашите сигнали за това, което ви тревожи и радва, на имейл: redaktor@trafficnews.bg