Добре изглеждаща жена на средна възраст се оказа... крадла. Тя най-безцеремонно задигна портфейла на млада жена от Шумен с пари и документи. За нейно нещастие камерите в магазина, където се случва това, са я заснели. Видеото беше публикувано от потърпевшата във фейсбук с молба към хората, които разпознаят крадлата, да й се обадят.

"Въпросната дама ми открадна портмонето. Хванаха я полицаите и нищо. Само са й дали 2 седмици да ми върне парите. Моля всеки, който има информация за нея, да се свърже с мен!", написа останалата без пари шуменка.

Под поста веднага заваляха коментари:

"Безсрамница... децата се спускват от работа да се издържат и да учат, а тя просто си признала, че го откраднала и изхарчила парите. И днес си се разхожда свободно по магазините... доволна и усмихната. Нещастница!", пише потребителка на социалната мрежа.

"Цялата ни система е такава! Бачкам по 12 часа всеки ден, за да може една такава да ме окраде!", отвръща потърпевшата.

А някои вече започнаха да разпознаваТ крадлата: "Споделих поста ви и една моя приятелка каза, че често я вижда в подлеза на автогарата... Дано това ви е от полза."

"Размер на кражба под 300 лева - не могат да й направят нищо, и тя го знае и такива като нея също за съжаление, остава само да се линчува от обществото", е написал друг шуменец.

А вие познахте ли крадлата?