Пловдивчани се разминали на косъм от катастрофа на булевард „6 септември”. Причината - шофьор, който навлязъл в насрещното по еднопосочното платно. За това сигнализира читателка на TrafficNews.bg.

Ситуацията се развила в натоварените сутрешни часове, когато по отсечката има струпване на коли. Затапеният трафик и бавното предвижване на колите в колоната може би е предотвратило инцидент.

Зад волана на колата е бил мъж от ромски произход, който по думите на пловдивчанката дори за миг не се замислил, че нарушава правилата за движение в участъка. Клаксони и неприлични жестове също не стреснаха нарушителя.

„Има огромна табела  "Забранено влизането"! Сляп ли е или неграмотен? Не познава знаците ли? Кой му е давал книжка не знам, но заради подобни нарушения страдаме ние изрядните водачи”, коментира читателката ни.

Припомняме ви, че поради ремонт на булевард „6 септември”, движението е еднопосочно - от моста на Адата към кръстовището с Цариградско шосе. В обратна посока водачите се насочват към обходен маршрут по булевард „Марица”.