Изумен читател от обстановката в автобус на градски транспорт ни изпрати снимки от пътуването си днес по обяд по линия № 36.   

„Уж модернизация! Вижте в каква мизерия пътуваме… На последната снимка има изпражнение! Никаква чистота, пълен ад!”, това е написал човекът под снимките.

 

TNS.bg потърси за коментар фирмата която обслужва линията. От там поискаха да им препратим снимките. След като го направихме три пъти от два различни е-маil-а адреса, превозвачите направиха проверка. 

По телефона първоначално заявиха, че времето е мокро, а улиците са мръсни. „Най-вероятно така е попаднало кучешкото ако в автобуса”, коментира шефът на фирмата.Той лично е проверил автобуса около 15 часа днес и подът е бил изметен и почистен.

"Останах силно изненадан от това, което видях на снимката на задната седалка. Изглеждаше като мухлясала, а ние нямаме такива автобуси", коментира Златанов.

Проверката на място е установила, че седлаката е била счупена от "бъдещето на България" тази сутрин и шофьорът, заедно с кондуктора, по време на една от почивките са взели безцветно тиксо, за да затворят нишата.

По думите на Златанов снимката е некоректна, защото в автобуса ясно се вижда, че това не е мухъл или напластена мръсотия. "Просто заради тъмната ниша безцветното тиксо изглежда мръсно", обясни той.

Повредата щяла да бъде отстранена в неделя, защото до тогава автобусът не може да бъде спрян от движение, каза още превозвачът.

Само за сведение, нашият читател е снимал и необходимите инструменти за отстраняване на нередностите, които са налични в автобуса с рег. № РВ 5435 РС.

TNS.bg