Случаите на несъобразителни шофьори, без свян паркиращи автомобилите си където им падне, ни заобикалят отвсякъде. Пореден пример за това колко нагли можем да бъдем понякога, ни изпрати читател на TNS.bg. С камерата на телефона си той е уловил автомобил, паркиран пред голям супермаркет на булевард "6 септември" в Пловдив.

"Влязох да пазарувам в магазина около девет вечерта. Видях, че автомобилът е паркиран на това място, но не му обърнах внимание. Реших, че може да е на инвалид", пише читателят ни. "След 20-ина минути излизам и гледам автомобилът все още е там. Погледнах стъклото - никъде не видях стикер за инвалид", разказва той.

"Вбесих се, защото не само че автомобилът бе паркиран на това място, ами стоя толкова време там", възмущава се читателят ни. "Паркингът беше празен, да е имало десетина коли. Но този решил, че за да е пред входа на магазина, трябва да паркира точно там".

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

Още новини четете ТУК

TNS.bg