Бой между варненски шофьори се е случил преди минути на булевард "Република" в морската столицата, съобщи petel.bg, позовавайки се на разказ на очевидци на екшъна. Медията публикува и описание на боя, разказан от свидетелите. Ето какво се е случило, според тях:

"Два автомобила бяха спрели един зад друг. В единия - млади момчета, а в другия мъже на около 55 години. Първо чухме викове и кавга, а когато излязохме да погледнем, забелязахме някакъв прът, целия в кръв. Видях как удариха на два пъти един от по-възрастните мъже, а той някак успя да се добере до пръта и го прибра в багажника. И двамата по-възрастни мъже бяха пострадали. Единия е със счупен нос и уста, а другия е получил удар в окото", разказват очевидците.

Други свидетели на инцидента са успели да извикат полиция! Някои дори са успели да заснемат с телефоните си част от инцидента. 

Oт пресцентъра на ОД на МВР не можаха да кажат дали има задържани във връзка с инцидента. Първоначално към органите на реда е постъпил сигнал за пътно-транспортно произшествие на мястото. Едва по-късно ситуацията е преминала в сблъсък, стана ясно от думите на говорител на полицията.

Още новини ТУК

TNS.bg