Арогантността на пътя стигна своя връх! За това алармира разгневена майка в социалните мрежи, тя станала свидетел на грозна сцена, която се разиграла пред погледа на 100-тина деца. Ето и какво написа възмутената жена във фейсбук профила си, публикуваме целия текст без редакторска намеса:

"Малко сбит преразказ: децата, излизат да сложат цветя на пешеходната пътека - отбелязват по някакъв начин важността на войната по пътищата. Спира една "дама" - с Мерцедес-чето, първо надува клаксон, след което героически слиза, кълне и пЦува едната учителка, пред 100-тина деца от 1-4 клас. После се качва и с газ тръгва през пешеходната.

В мен се поражда серия въпроси:
Може би госпожата да е хирург, да спасява в тоя миг животи, или да кара замразено сърце за трансплантация, знам ли какво...

От друга страна - тя, госпожата, явно бърза, явно е "ербап", дето се вика, ама минувачите, дето снимали с телефони да не би нещо и на тях да им е имало, че оставили тая грозна сцена като избрали сейрджийството?

И последно - ако някой познава дамата, 10-ина паралелки с деца и толкова учителки са готови да я приемат с аргументирано обяснение на небивалото й поведение.

Ох, дано бях деликатна, че напоследък запасите ми от зле разбрана толерантност резко са се изчерпали и от НУЛА вървят към МИНУС"