Мъж се превърна в интернет-сензация само за ден, след като във фейсбук се появи клип, на който той потрошава лек автомобил с брадва и то посред бял ден. За вандалската проява TrafficNews.bg ви съобщи още снощи. Видеото първоначално е качено в профила на мъжа – Росен Бориславов, по прякор Снайпера. Според неговите обяснения той всъщност е целял да убие втория си баща, тъй като пастрокът давал алкохол на майката на Бориславов, която имала 5 различни болести.

Цялата история се развива в неделя вечерта. В 19:51 ч. Бориславов качва снимка, на която позира с две брадви. Текстът към нея е достатъчно красноречив: „Отивам да убия втория си баща, понеже дава системно алкохол на майка ми! Влизам в затвора и ме боли х** за алкохолиците! Убивам и не прощавам ! Утре ме гледайте по новините!”.

Малко по-късно в профила на мъжа се появява и видеото, на което се вижда как Снайпера потрошава с една от брадвите лек автомобил голф с кърджалийски номер. Той разбива стъклата, отнася стъклата за задно виждане, изкривява предния капак с удари, като през цялото време не спира да ругае. Вторият му баща обаче, на когото, изглежда, е колата, така и не се появява. „Убивам го и го излежавам! Ама не излезе мишката, крие се в дупката си”, пише Снайпера в един от коментарите.

След инцидента Бориславов е задържан, като дори се тагва във фейсбук от Първо районно. Освен това пуска в профила си и снимка, за която твърди, че от полицейското управление, на която се виждат вещите му, оставени на маса пред него. Потрошаването на автомобила и множеството закани за убийство обаче сякаш не са се оказали достатъчни, за да бъде оставен Снайпера в ареста. По-късно Бориславов се отбелязва и на други места в Русе. Впоследствие видеото с вандалската проява, което е направило поне 90 хиляди гледания, вече е изчезнало от профила му.

Вие обаче можете да видите ВИДЕОТО тук:

Снимката, качена от Росен Снайпера преди потрошаването на автомобила:

Снимката, която Снайпера пуска от полицейското управление: