Невероятен празник на таланта се проведе за първи път на територията на Мол Марково Тепе! В първото издание на инициативата „Малките таланти на Пловдив“ взеха участие над 20 деца на възраст между 2 и 15 години. Те представиха своите умения пред събралата се публика.

Малките таланти се изявиха с пеене, танци, рецитиране, представиха рисунки, а едно от момичетата демонстрира и умения от художествената гимнастика.

Тричленно жури определи тримата победители, за които имаше изненади и награди. Награди и грамоти получиха и другите участници в неделния празник.

Как премина първото издание "Малките таланти на Пловдив" в Мол Марково Тепе - вижте във видеото: 

Веча са записани и първите четирима участници за второто издание на конкурса "Малките таланти на Пловдив", който ще се проведе и следващата неделя от 12 часа на партерния етаж на мола. Записването на участниците става във Фейсбук страницата на Мол Марково Тепе, като изпратите лично съобщение с двете имена на детето, годините и таланта, с който то ще се изяви. Посочете и имената и телефон за връзка на този, който го е записал.

Срокът за записване за текущата седмица е до 12:00 часа, всеки петък. Самото събитие ще се провежда всяка неделя от 12:00 часа, като участниците и техните придружители трябва да са в мола не по-късно от 11:30 часа.

Сигурни сме, че ни очаква отново неповторимо изживяване и истински празник с много забавления. Малките таланти на Пловдив нападат мола! Сцената е тяхна, удоволствието е за всички, а входът е свободен!

Ето и изпълнението на победителката в днешния конкурс, излъчено на живо в социалната мрежа: