14-годишният ученик Антон Жеков е късметлията, който спечели голямата награда от играта на "Захарен комбинат Пловдив” АД  „Фурми хапни, айфон вземи”. Антон е ученик от Пловдив и научил за играта от фейсбук страницата „Сладко детсво”, много искал да спечели телефона и затова се щракнал с фурмите, които били любими на баща му и той често ги купувал като здравословен заместитал на захарните изделия. 

Когато видял, че е спечелил голямата награда, първоначално не повярвал. След като се убедил, че е истина, започнал да подскача от радост. Червеният айфон 7 вече е в ръцете на Антон, вижте какво разказа той в студиото на ТРАФИК ТВ:

 

Фурмите, сладкият и здравословен дар на Ориента, са удивителен плод, известен от древни времена с лечебните си качества. Едни от най-здравословните плодове, отглеждани от човека, и сега заемат важно място в храната на много страни по света благодарение на превъзходния си вкус и уникалните хранителни качества. Смята се, че плодовете на финиковите палми дават сила, издръжливост, удължават продължителността на живота, усилват мъжката потенция.

Така че яжте фурми, не боледувайте и се радвайте на сладкия живот! Сега вече знаете и в голямото многообразие на пазара каква опаковка да изберете – достатъчно добра, която съхранява екзотичния плод - фурмите Queen`s Diamond! Те са от Иран, те са прясно набрани, те са пакетирани на място, което гарантира качеството им. И се предлагат на добра цена, по джоба на всеки българин.

До момента 13 късметлии грабнаха седмичните ни награди – различни домакински уреди. Стотици души от цялата страна се включиха в играта и ни изпратиха маниашки селфита с фурми Queen`s Diamond! Ето ги и всички седмични победители:

Първият седмичен печеливш е Дечко Милев, който ни изпрати пакет Queen`s Diamond и усмихнато лице с фурми и спечели страхотна цитрус преса. Вторият печеливш - Каролина Семковаспечели пасатор! Третият победител грабна електронна кухненска везна. Късметлията бе Добромир Ангелов. Четвъртият участник, който спечели кухненски тостер от играта на "Сладко детство", е Станислав Ганчев. Петият печеливш е Севдалина Христова, която ни изпрати селфи, на което позира, докато похапва фурми Queen`s Diamond.

Шестият късметлия е Атанаска Димитрова, която ни е изпратила страхотна снимка с детенце, което държи в едната си ръка куче, а в другата фурми Queen`s Diamond! Седмият печеливш е Йоанна Райнова, която ни изпрати селфи, на което похапва фурми Queen`s Diamond! Осмият печеливш е Рая Ангелова! Тя ни е изпратила снимка с фурми Queen`s Diamond, които са возят в кошница на колело в красива градина. Деветият късметлия е Дафинка Бонева! Десетият печеливш е Валя Петкова, а единайсетият Соня Шопова! Дванайсетият късметлия е Маги Ширтова! Последната седмична награда грабна Атанаска Великова!