Потенциалните убийци на пътя ги знаем всички. Няма шофьор, който да не е бил изпреварван от лъскави автомобили все едно е спрял.  Знаеш за големите глоби на КАТ и всички рестриктивни  мерки срещу тях, но единствено се надяваш някой от тези „герои” да не те срещне челно, докато караш автомобила си плътно в дясното платно.

Е, следващият ни герой е един от тези, които се молиш да не те нацелят с двойна и тройна скорост на ограниченията. Името му е Денислав. Активен Фейсбук потребител, който демонстрира висок жизнен стандарт, шумни купони и афинитет към лъскавите возила.

В профила му има купища кадри, на които явно показва своето пренебрежение към българските закони и органи на реда. Последната му изцепка е от днес. Младежът, яхнал скъпия си автомобил, шпори по магистралата с над 220 км/ч. За да покаже цялото си великолепие той дори заснема „геройството” във Фейсубк. Нещо повече, той го излъчва на живо, за да видят в реално време неговите приятели колко е готин той.

На видеото освен безумни изпреварвания и маневри с висока скорост, Денислав демонстрира и  своето раздразнение към „овцете”, които карат бавно на магистралата.  Той изпреварва от ляво, от дясно, през аварийната лента и изобщо от всякъде…

Младежът си изкарва хляба във фирма „Титан строй”, където е съдружник. Не е ясно какви функции изпълнява във фирмата, която печели  обществени поръчки  за ремонт на пътища. Надяваме се само строителството на пътища, да не е като шофирането му, което разбива на пух и прах представата ни за закони….

Ето и Денислав в цялото му великолепие: