"Пловдив няма лоби в Народното събрание. Ние избираме, излъчваме народни представители, а нямаме лоби. Чули ли сте някой депутат, който да защити Пловдив от трибуната? Аз не съм чула". Това заяви общинският съветник и кандидат за народен представител Дани Каназирева в студиото на TrafficNews.bg. 

Каназирева е водач на листите на Дясно обединение "Нова република" в Пловдив и Пловдив-област на предстоящите парламентарни избори. Тя разкри какви са предизвикателствата, с които ще се сблъска новият парламент и на които народните представители ще трябва да търсят отговори. Според нея най-основният проблем, който трябва да бъде решен, за да живеем по-добре - справянето с корупцията.

Каназирева обърна внимание на това, че много от водачите на листи в Пловдив нямат общо с града. В разговора бяха засегнати и теми като основните проекти на Пловдив и ролята на държавата в тях, случилото се с Панаира и заплахите, пред които е изправено домакинството на Пловдив като Европейска столица на културата през 2019 г.

Вижте предизборното студито на TrafficNews.bg с гост Дани Каназирева във ВИДЕОТО:

* Купуването и продаването на гласове е престъпление!