Кой е виновен за унижението на една пловдивска учителка, която трябва да възпитава бъдещето поколение, което един ден ще поеме юздите на държавата? Детето, което я обсипва с обиди? Родителите, които са я възпитали? Самата учителка, училище или цялото общество?

Материалът  - Вулгарно! Десетокласничка от Лиляната унизява пловдивска учителка в час по литература ВИДЕО 18+, за който първо TrafficNews.bg писа събра над 100 коментара. В по-голямата част от тях упрекът към отвратителното поведение на десетокласничката е към самата нея и родителите й, други смятат, че проблемът е в цялата ни образователна система, а трети търсят вината във всички нас като общество.  Ето и част от коментарите:

„На мама и на тати златната принцеса, сигурно две родителски тела умират от кеф в момента как онуй, което се е пръкнало от тях демонстрира отрицателната стойност на IQ-то си“, пише Стефка Бояджиева.

„За съжаление повечето деца в днешно време са такива- не искам да обидя никой! Не може да крещиш по този начин на учител! Такава скапана, долнопробна и вулгарна ни е цялата образователна система! Всичко е такава помия, създадена от управляващите! Нямаш право да удряш, нямаш право да гониш от час! Но малките дебили имат право да те унижават и да ти говорят по този начин! Гордейте се родители! Гордейте се!“, ядосва се Полина Георгиева

Нещастно 16-годишно момиченце, на което очевидно вкъщи никой не му обръща никакво внимание и ето го резултата...,“, пък смята Антония Имандиева

Това ми дойде в повече!   Девойката очевидно се наслаждава на реакциите, които предизвиква в съучениците си и в отговор на тях се превъзбужда още повече. 
И понякога семейството няма нищо общо с поведението на детето. Аз съм свидетел как двама прекрасни родители имат две коренно различни деца. Едното е подобие на това от видеото, а другото е тоталната му противоположност. 
Сега публично да се извини на преподавателката, а след това изключване от училище…“, пише Ирина Искар.

„Мен ме смущава колкото и поведението на ученичката, толкова и поведението на съучениците й. Смях! Да, учителката е унизена! В безизходица е, не знае какво да направи, защото всъщност няма право на НИЩО! Каквото и да направи, тя ще е виновна. И вероятно наказана, ако й завърти шамар, например, или й отговори с адекватния тон! Родители, събудете се! Тази система проваля децата ви!“ , смята Диана Ботева.

„Освен възмущение, това девойче предизвика у мен и съжаление.Съжаление,че утре от нея ще стане "майка" и се чудя какво възпитание и пример ще даде на това дете. Накъде отива това поколение млади хора! Боже ...Нагледах се на пикли и гаменчета без възпитание и морални ценности .Ние като родители и обществото ни като цяло имаме вина за това.Не само ,че не се обръща внимание в семейството на къде върви развитието на децата ,но и сякаш общество стана непукист. Не можело в училище да и направи нищо учителя ,айде бе ,не може.Ще я изхвърля като мръсно коте от час, пък нека ме санкционират после за това“, заяви Теодора Рангелова.

„Който го е страх от мечка да не ходи в гората! Или с други думи, като "квалифициран", педагогически персонал би трябвало да можете да влизате и/или излизате от положение, като се има предвид, че работната Ви среда се състои от подрастващи, неоформени млади "личности", които за момента си са много повече продукт на средата, от колкото на личен избор! И мен са ме учили, едни личности просто умеят да печелят уважение и да си вършат работата по- добре от други!!!! И преди всичко педагозите трябва да се загрижат за съдбата на това момиче, което изглежда да преживява труден период! И чак тогава да шляпат тролски, ретро- комунистически коментари“, защитава момичето Андреан Андреев.

Ето и въпросното ВИДЕО