Един от най-предпочитаните чайове за деца се предлагат в пловдивския квартал Капана. Сладкият аромат и добрия вкус, карат децата да го търсят.

„Детският чай е един от най-търсените, защото е уникална комбинация, която успяхме да направим при нас. Той събира вкусове, които са любими на децата и има билки, които помагат при храносмилането и облекчават детските колики, което е благоприятно за децата. Освен това той е приятен на вкус.”, обясни главният технолог на „Ботаникъл” Антон Лазаров.

Чаят съдържа ройбос, арония, 15% шипка и лайка, 5% хибискус и анасон – плод, 4% копър – плод и 2% лист от Стевия. Не съдържа кофеин, , признават от фирмения магазин на „Ботаникъл”, който се намира на ул. Железарска 12-14 в Пловдив.

Какво още разказва главният технолог – вижте във видеото:

От фирмения магазин започнаха и нова игра тази седмица във своята фейсбук страница ТУК

Харесай, сподели и спечели подарък от Ботаникъл! Време е за игра с любимите чайове!

Единственото условие, което е необходимо е да харесате и споделите публикацията в най-горната част на страницата и може да спечелите страхотна награда. Всеки понеделник ще бъде изтеглен един от вас, който ще грабне специална чаша и кутия чай. На 8 март един от участниците ще спечели и ръчно изработена кутия, пълна с избрани билкови чайове! Подарете си здраве от Ботаникъл! Вижте поста ТУК