Улица „Остромила” в Пловдив е сред топ примерите в страната за това що значи „лош път”. Планираният ремонт на улицата все още не е станал реалност, а зимата умножи мъките на шофьорите, минаващи по нея. Читателка на TrafficNews.bg е сред тях и ни изпрати видео, в което се вижда що за предизвикателство е преминаването през пътя.

„Става въпрос за прословутия наш път. Отново. Пътят е пак под всякаква критика, но този път особено заради снега е ад”, пише жената. „Дупките бяха станали кратери много преди снеговалежа. Никой не се погрижи да ги оправи. Особено 2-3седмици след като знаеха, че "евентуално" след като е зима се очаква и сняг!!??”, възмущава се тя.

„Сега кратерите са още по-дълбоки след снега и просто преминаването от там е тото - не се знае къде ще попаднеш на огромна мина. Днес (бел.ред. четвъртък) на няколко пъти просто щях да си разбия колата. Толкова са дълбоки, че всяка една част на колата задира”, разказва читателката ни.

Припомняме, че пари за ремонта на улицата са заделени. От градската администрация обаче не смеят да го започнат, тъй като първо трябва да се завърши Коматевско шосе. Въпреки това аварийни ремонти по „Остромила” не се правят.

Вижте какво е да се шофира по "Остромила" в клипове, записани от читателката ни и нейн съсед: