Влошаване на времето може да попречи на спасителната операция в Стара планина. И днес продължава търсенето на 40-годишният мъж от Русе, който изчезна в планината преди дни. До момента спасителите не са открили и следа от него.

Планираната за днес мащабна операция може да бъде сериозно затруднена заради лошото време в Стара планина. Облачността и мъглите са пречка за включването на хеликоптер в издирването. За сметка на това по-голям брой спасители ще бродят из планината в търсене на изчезналия Тодор. Днес ще се проверява периметърът от Карлово до Троян от юг на север, а от изток на запад – от хижа Добрила до хижа Рай. Сборният пункт ще е на хижа „Васил Левски”.

От община Карлово ще предоставят всичко необходимо на спасителите. Все още не е получена информация от мобилните оператори за това къде е телефонът на изчезналия.

Припомняме, че любителят на екстремните изживявания Тодор Владимиров е в неизвестност вече четвърти ден след като тръгнал сам в планината с недостатъчно добра екипировка.

Вижте ВИДЕО:

Още от ТРАФИК ТВ гледайте ТУК

TrafficNews.bg