Тежка верижна катастрофа от 3 коли стана на входа на Пловдив от Асеновград, съобщи репортер на TrafficNews.bg. Тримата участници в инцидента са откарани в болница, но не е ясно състоянието им. Те са на средна възраст, около 50 години.

Шофьорът на Голфа, който е със смолянска регистрация и е от с. Баните, е виновникът за тежкото произшествие, разказват очевидци от обекта в близост. Той решил да спести разстоянието от 100 метра, за да направи обратен завой, затова навлязъл в насрещното, коментираха още хората, станали свидетели на инцидента.

Водачът на Голфа излиза от близката автоморга, завива на ляво, тръгва да кара в насрещното и се удря челно в Алфа Ромео. Третата кола, Фиат, идва от Асеновград и се удря в тях.

По седалките, воланите и из купетата на трите коли има кръв, видя репортерът ни. За щастие и тримата водачи са били без спътници.

Движението е ограничено в едната лента, посока Пловдив. Тепърва пристигнаха следователи, за да направят оглед. Полицейски екип също е на мястото.

Припомняме ви, че тази сутрин камион изхвърли Пежо от магистрала "Тракия". 24-годишна жена е в болница с опасност за живота. Още по темата ЧЕТЕТЕ ТУК!

А вчера, на същото място, по същото време, 28-годишен мъж се вряза в мантинелата на АМ "Тракия", около 123 километър. Мъжът все още е с опасност за живота в неврохирургиите на пловдивската университетска болница. Още за състоянието на мъжа ЧЕТЕТЕ ТУК! 

TrafficNews.bg