Агресия на пътя в Пловдив. Този път тя е между шофьори от един и същи бранш-таксиджии. Това сигнализира потърпевшият водач до редакцията на TrafficNews.bg.

От предоставените ни кадри се вижда, как мъж заплашва колегата си, че ако не освободи мястото, където е спрял ще му запали колата, с която си вади хляба. Арогантното отношение е съпътствано с крясъци и обиди.

Явно враждата между двамата не е от вчера и днес. Агресивният таксиджия дори споменава, че вече един път потърпевшият е бил жертва на палеж и го заплашва, че преживяното може да се повтори.

„И тази количка ли искаш да пламне?”, пита разярения мъж. На въпроса дали и преди е палил коли той заявява „че има кой”.

Въпросният скандал се развива под пешеходния мост, близо до галерия "Ромфея". Явно мястото е доста доходно, за да предизвика подобен скандал, съпътстван със заплахи.

От думите на потърпевшия, той е бил и друг път жертва на палеж. Преди време колата му е била запалена пред дома му.

Дали това е война за територия между пловдивските таксита?

Само преди два дни автомобил бе запален в Кючука. Обхванатият от пламъци “Шевролет” бил паркиран на ул. “Петрова Нива”. Колата е ползвана от 24-годишен пловдивчанин.

При извършения оглед са открити следи от запалима течност.

ВИДЕО от скандала между колегите: