Двама са вече задържаните при зрелищната акция на полицията в района на моста на Герджика в Пловдив, предаде репортер на TrafficNews.bg

Те са натръшкани на земята и са с белезници. На няколко пъти единият от задържаните оказва съпротива на органите на реда, като се опитва да стане и да си махне белезниците, но всеки опит се осуетява. Той има рана на главата и на крака. В полицията е отведена девойка, пътувала в автомобила. 

По първоначална информация, става въпрос за акция срещу сводници, а момичето предлагало платена любов. В колата е открита цяла торба с презервативи, която в момента е оставена отворена на предния капак на стария ситроен. 

Около задържаните са разпиляни пет броя мобилни устройства, които звънят непрестанно. На място пристигат още екипи на полицията, а униформени тарашат цялата лека кола.

Тази вечер около полунощ на пловдивския булевард „Руски“ полицейски патрул с включени сирени е преследвал автомобил от жилищна кооперация в Пловдив, като малко преди моста е препречил пътя му и го е спрял за проверка. По разказ на очевидци, единият от сводниците е от Доспат. 

Очаквайте подробности!