Ловка крадла върлува в центъра на Пловдив, сигнализираха потърпевши. Младата жена влиза в магазини, фризьорски салони и заведения и прибира портфейли и скъпи стоки. Жертва на бандитката е станала и певицата Джена, докато била на фризьор в салон в центъра. Тя и съпругът й Атанас Стоев са подали жалба в полицията, но предоставиха записи на крадлата на TrafficNews.bg, за да предупредят хората, които работят или пазаруват по Главната и в Капана да бъдат внимателни.

Във вторник Джена отишла в салона, за да направи  косата и си оставила дамската чанта на съседен стол. След минути вътре влязла млада мургава жена, която носела найлонова торбичка на Билла. Седнала , започнала да разгледа мострите на бои и маски, поинтересувала се от цените и след това си тръгнала. Очевидно с портфейла на певицата, тъй като след малко тя установила липсата му. Съпругът й Атанас Стоев също е възмутен от наглата кражба.

Камерата в салона е заснела движението на джебчийката в салона. Собственици на обекти в съседство също са разпознали крадлата. От магазин за алкохол и цигари тя прибрала бутилка 12- годишно уиски.

Жената е с дълга черна коса, добре облечена.

В Четвърто районно е образувана проверка по случая.

А вие бъдете внимателни!