Малкият Ники от Пловдив все още има нужда от нашата помощ!  Преди няколко дни малчуганът и майка му се завърнаха от поредния курс на лечение в Полша. Сега детето се усмихва повече, кара специалното му колело и все по-стабилно стъпва. Радостта му се дължи и на новия му приятел – кучето Кимба. Това е обучено куче за работа с деца, болни от детска церебрална парализа.   

За да се приближи с още една крачка към най-съкровената мечта на своите близки  – да проходи, е необходимо нов курс за лечение в клиника „Мечти”.  За да може да продължи курса на лечение, детето и близките му имат нужда отново от нашата помощ.

Периодът за следващия курс на рехабилитация е от 21.05 до 10.06.2017 г. За престоя от 3 седмици са необходими 3860 евро!

Нуждата от средства не обезкуражава майката на Ники - Сандра. Тя не се отказва от целта си и тази й борбеност е била възнаградена с една добра новина. Оказва се, че пред малкия пловдивчанин се отваря нова врата. Клиника „Мечти” е свързала Сандра с лекар, който дава надежда  за по-бързо възстановяване на детето. Шансовете на Ники са големи, ако той бъде опериран. В Полша е направен резонанс и други изследвания и в момента се чака отговорът от специалиста може ли да се извърши интервенцията.

„Това е микрооперация - Фибротомия, и дава големи шансове на деца, болни от ДЦБ. Ако ни одобрят, Ники може да премине интервенцията още юни месец. Манипулацията ще струва между 2000 и 3000 евро”, разказа майката на Ники пред репортер на ТrafficNews.bg .  

„Надявам се да ни подкрепите и този път и така да помогнете на малкия ми борец да продължи своята битка с болестта си!”, разказа още Сандра.

Припомняме, че Никола е с детска церебрална парализа, а баща му напуснал семейството, когато разбрал тежката диагноза. Никола е на 3 години, претърпял е цели 10 операции, a майка му е неотлъчно до него.

Нека помогнем усмивката на малчугана да не слиза от лицето му, нека лечението да продължи и занапред.

Дарителска сметка в Уникредит Булбанк

IBAN: BG22UNCR70001522564636

BIC : UNCRBGSF

Титуляр: Никола Димитров

PayPal: za_da_ima_detstvo@abv.bg