Когато желанието да направиш добро е съчетано и с едно приятно шопинг преживяване, тогава нещата не само се получават, но се получат добре. Стотици пловдивчани се увериха в това вчера и днес, когато буквално атакуваха Мол Марково тепе с... употребявани дрехи. Такива, които да зарадват някого в нужда и в същото време да им донесат отстъпки в търговския център, за да обновят самите те своя гардероб.

Благотворителната кампания Glamour Detox your wardrobe се проведе на 8 и 9 април в Мол Марково тепе. Тя беше осъществена със специалната подкрепа на Българския червен кръст, който ще се погрижи за огромното количество събрани дрехи в помощ на хора, които не могат да си ги позволят.

Усмихнати и чевръсти момичета с розови фланелки, приятни изненади за посетителите и много настроение имаше тези два дни в мола. Бяха събрани стотици дрехи, поставени в розови чувалчета, които ще отпътуват към своите нови притежатели. А дарителите... Е, тях ги очаква шеметно пазаруване в магазините на Мол Марково тепе.

 

Снимки: Тони Тончев