48 часа след публикацията на TrafficNews.bg, в която разказахме как бивш полицай се е нанесъл и живее в градинката в подножието на Бунарджика, дойде и отговорът на район "Централен". Но не във витиевато прессъобщение, както обикновено сме свикнали , а с реални действия. Днес сутринта клошарят е бил изселен от парка, а районът е почистен щателно от служители на "Чистота" и там вече няма дори и един конец. 

А до вчера част от парка бе оградена от забити колове с телове и накачени по тях юргани, одеала и килими, които скитникът Васил бе превърнал в импровизирана ограда на "имота си". Според съседите той живеел там от 3 години необезпокояван. Застроил цял тристаен апартамент, в който имаше кухня, спалня и хол.  Той си е събрал огромно количество покъщнина от контейнерите и я струпал на завет до калкана на къща на ул. "Захари Стоянов" - улицата която минава над парка и е успоредна на бул. "Васил Априлов". 

Живеещите в близост съседи, бяха разтревожени от агресивното поведение на скитника, който бил бивш служител на МВР, от дървата, които той палел в съседство и от смрадта, която се носела от катуна му. 

"Благодаря ви за публикацията и за реакцията на общината" обади се в редакцията на TrafficNews.bg Атанас Стоянов, който живее в една от кооперациите в съседство.