Полицаи откриха мини наркодепо в дома на психоболна пловдивчанка. Преди това 31-годишната жена се барикадирала в дома си до Младежкия хълм и заплашила полицаите, пристигнали на адреса, с нож. 

Служители от Второ районно били извикани на адрес, тъй като жената нападнала своя съседка. Възрастната жена направила забележка на младата си съседка, която вдигала шум. Тя се ядосала и й забила юмрук в лицето. Тогава пострадалата се обадила на 112. Полицаите пристигнали и след като обезвредили агресивната домакиня, влезли в апартамента й.

Там се натъкнали на наркотици и приспособления за разпределянето им на дози. Униформените намерили везни, гриндери, буркани с тайници и др. Общото количество открита марихуана в жилището е над 11 грама. Докато полицаите обискирали апартамента, там пристигнал и 23 -годишен младеж, с когото жената живеела. Той също носел в себе си кутийки с "трева" и е задържан. 

Жената е изпратена за лечение в психодиспансера. 

Двойката се нанесла преди няколко месеца в блока, съседите не ги познават. "Бяха доста шумни и невъзпитани", коментираха те.