Грозен скандал се разрази пред очите на пловдивчани в днешния следобед. Пияни мъж и жена решиха да се карат пред очите на всички в парка до улиците "Стефан Стамболов" и „Георги Кондолов” в квартал „Кючук Париж”. Двамата били видимо пияни, а в техния скандал били замесени и други хора.

Почерпената двойка била на пейка в парка, заедно с малкото им дете, лежащо в бебешката количка. Жената обикаляла с кутийка бира в ръка и крещяла на мъжа, разказа читател на TrafficNews.bg, станал свидетел на случката. Темата била класическа – майката на мъжа. Размяната на обиди привлякла вниманието на другите хора в парка.

Мъж в инвалиден стол решил да усмири пияната двойка. Намесата му обаче била приета агресивно от пияния мъж, който скочил и хванал инвалида за врата. „Тогава вече не издържах и се намесих”, разказва нашият читател. Други хора също се притекли на помощ, за да не стане мъжът в инвалидния стол жертва на агресията.

Положението се успокоило, но репликите не секнали. Пияният мъж от скандала дори заявил, че си бил скъсал якето, а то „струвало 200 лева”. Нападнатият инвалид отвърнал, че ще го плати, когато „си получи пенсията”.

Вижте ВИДЕО от грозната сцена: