Кошмарна е гледката от мястото на зверската катастрофа на пътя Пловдив - Пазарджик, където трима души загубиха живота си, предаде репортер на Trafficnews.bg. От лекия автомобил е останала купчина ламарини.

С много висока скорост опелът се е врязал в автобуса, който е трябвало да пътува за Атина и се е движел от Пазарджик за Пловдив. Той е минавал да взима пътници от Пловдив, Пазарджик и други населени места по направление Атина. Шофьорът на лекия автомобил, който е идвал от Пловдив за Пазарджик, се е отклонил от пътя и се е забил с висока скорост в автобуса. Това сочат първоначалните данни от огледа. Самоличността на тримата млади мъже все още не е установена.

Колата е смачкана до неузнаваемост, в автобуса са пътували трима души, които са се разминали само с уплаха. Водачът е тестван за алкохол, пробата е отрицателна.  Мъжът целият трепери, пуши цигара след цигара и отказа коментар, предаде репортер на Trafficnews.bg.

"От опела беше останал само багажникът и двигателят. На предната седалка имаше мъртвец. Такова нещо не бях виждал. Хора, карайте полека", е написал читател на Trafficnews.bg под статията за катастрофата.

В момента пожарникари режат ламарините на смачканата кола, за да извадят труповете, части от които са на пътя.

Подробностите - във видеото на ТРАФИК ТВ: