Тираджийката Люси, която взриви социалната мрежа с изпълнението си на песента на Цеца „Трепни” пробва късмета си и в предаването „Гласът на България”. Люси, която стана известна под тепетата и с обвинението, че разпространява наркотични вещества в Аграрния уноверситет, излезе на сцената на предаването с  предизвикателна дълга рокля с голямо деколте.

Людмила Андонова се опита да впечатли журито не със сръбския хит, а с песента на Преслава „Лъжа е”, но за жалост не успя и никой не се обърна. Интересното в случая е, как щеше да продължи участието си ако е бяха избрали, тъй като към днешна дата е в затвора! Все пак предаването е на запис и Люси не е успяла да предвиди, че в следващите епизоди на реалитито ще бъде зад решетките.

Припомняме, Людмила беше арестувана заради търговия със забранени "земеделски култури". Живеела в един от блоковете на общежитията "Чайка". Полицаите арестуваха също приятеля й Любомир, който й доставял стоката от родния им град. Разследването установи, че тримата обвиняеми са държали в квартира и в автомобилите си в Пловдив различни количества наркотични вещества – над 2 килограма марихуана, както и екстази и амфетамини, придобити с цел разпространение.

Миналата година Людмила беше в 4-ти курс в Аграрния университет в Пловдив. Според нейни колеги отдавна се занимавала с алтернативно "земеделие". Студентката вземала на едро "трева" от приятеля си и я продавала на студенти, които обитавали съседни стаи в общежитията.  Преди време Людмила живеела заедно с приятеля си, но по-късно се разделили. Въпреки това той продължил да й доставя „стока” за продан. Двамата са безработни, но припечелвали добри пари от продажбата на дрога, твърдят техни близки.

Предлагали трева и амфетамини на приятели и колеги от университета. Информацията от вуза гласи, че в момента там има криза за трева. Студенти свикнали да купуват от Людмила и сега нямали какво да пушат, твърдят още източници от средите на момичето.

Както обаче е видно от набралия доста популярност днешен клип, Люси се развива - от алтернативно "земеделие" тя е преминала в областта на шоуто. Пак радва хората!