Току-що изкараха от бърлогата му избягалия убиец затворник в Пловдив, предаде репортер на Trafficnews.bg. Тома Ендрев беше заловен тази сутрин в 9,30 часа в апартамент на 12-ия етаж сградата, наричана от пловдивчани Малкия гигант, на улица „Хан Телериг“ в Кършияка, предаде репортер на Trafficnews.bg. 
 
В момента работата на полицията продължава, в апартамента са открити и наркотици, разбра Trafficnews.bg. Няма данни за оказана съпротива от страна на Тома Ендрев.

Опасният престъпник вече е в специалния автомобил, докаран за него пред Малкия гигант, където десетки любопитни са се събрали да гледат извеждането му.

Съседите, насъбрали се пред блока, иронично коментираха, че не напразно улицата е кръстена Хан Телериг - тук било наистина като хан: влизали и излизали всякакви по всяко време на денонощието. По стълбите имало полиция, проститутки, наркомани, сутеньори, "даже сме виждали автомати да се разнасят", споделиха хората пред нашия репортер. 

Междувременно стана ясно, че през последните два дни в село Калековец, което е на около 15-ина километра от Пловдив, хората са били изключително стресирани. Някой казал, че е видял избягалия затворник в селото, и полицията и кметът на селото са търсили под дърво и камък Ендрев. Сега хората могат да си отдъхнат.