Ирландският нискобюджетен превозвач "Райънеър" (Ryanair) обяви, че пуска нова линия - от Пловдив до Милано-Бергамо. Полети по нея ще се изпълняват от началото на октомври два пъти седмично като част от планираната зимна програма за 2017 г., чието представяне се очаква скоро.

"Райънеър" има удоволствието да представи новата линия от Пловдив до Милано Бергамо, стартираща през октомври - 2 пъти седмично, като част от нашата зимна програма от Пловдив за 2017 г., чийто продажби се очакват в най-скоро време. Българските потребители и посетители може да очакват дори и по-ниски цени, ако резервират своята лятна или зимна ваканция предварително, тъй като няма да има по-подходящо време за резервиране на полети от и до Пловдив на толкова ниски цени.

За да отпразнуваме нашия нов маршрут Пловдив - Милано Бергамо, пускаме в продажба билети за пътуванията през месеците април и май на цени от 24.99€, които могат да бъдат резервирани до 00:00 часа, четвъртък, 23-ти февруари. От тези невероятни цени със сигурност ще се възползват много хора, така че ние приканваме пътниците да резервират своите билети, преди да бъдат изчерпани".

 Компанията започна своята дейност в България тъкмо от летището в Пловдив. И сега тя лети от там до Лондон, "Станстед", три пъти седмично.