Наглост или некадърност? Едно от двете неща трябва да стои в основата на паркирането на автомобил мерцедес в Пловдив. Колата е била оставена от водача й не на едно, не на две, а на цели 4 (словом: четири!) паркоместа. Това е станало на паркинг на супермаркет в ЖР "Тракия" преди няколко дни.

Снимка на паркирането като за четирима ни изпрати читател на TrafficNews.bg. "Единственият ми коментар, е че наистина е трудно да заемеш 4 места с един лек автомобил. Шофьорът заслужава поздравления!", ни написа той.

Не знаем дали шофьорът заслужава поздравления, но определено предизвиква чудене. Какво може да накара човек да спре върху пресечната точка на 4 паркоместа? Бързане? Недоглеждане? Арогантност? Или пък може би това чудато паркиране се дължи на страха му мерцедесът да не бъде зажулен от друг автомобил?

Страх боя пази, знаете.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .