„Много ме дразни това, което чувам. Не може да продължават така нещата. Ще минем по районните организации с Цецо и ще ми кажете всичко“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на срещата си с местната структура в Пловдив.

Няколко от членовете на партията изразиха несъгласието си с водената политика на ръководството в Пловдив. Те поставиха проблемите пред Бойко Борисов, който се ядоса от това, което чу.

Първо една от активистките на ГЕРБ в район  „Южен“ повдигна въпроса за загубата на ГЕРБ на последните кметските избори в района.   Тя заяви, че в района са загубили от ВМРО, тъй като преди изборите три пъти са сменили ръководството на организацията, а след това са им натресли кандидат, който дори не е от партията.  

Става въпрос за Кирил Велчев, който бе кандидат за кмет на район „Южен“, а в момента е председател на общинската фондация „Пловдив 2019“.

След това изказване Борисов разпореди Иван Тотев и Здравко Димитров да обяснят на жената защо се е получило така. Той допълни, че сега трябва да са един отбор всички, а след изборите, ако резултатите са лоши – ще има рокади.

Добрият тон обаче бе оставен от Бойко Борисов, след като друг член на партията да зададе реторичен въпрос на експремиера:

„Как ще убедите членовете да гласуват за ГЕРБ,  като от градското ръководство не зачитат мненията ни“, заяви мъжът.

В този момент премиерът заяви, че проведе срещи по районите и ще иска всичко да му бъде казано, което се случва в Пловдив.

„Понеже са ви казали да не се обаждате, радвам се, че се обадихте. Но ако се бяхте обадили по-рано това нямаше да се говори сега“, каза Бойко.  В този момента обаче друг човек в залата се обади и заяви, че са щели да изгонят жената от работа.

Член на структурата в „Източен“ пък влезе в директен конфликт с  пиарката на Общината Катя Примова. Мъжът заяви, че в района нищо не се случва, a тя му контрира.

Какво каза още Бойко Борисов в залата - вижте във видеото на ТРАФИК ТВ:

Очаквайте продължение!