"Беше въпрос на време Таньо да направи някоя беля. Никога не сме го виждали трезвен, жилището му е свърталище на алкохолици от целия град". Това разказаха съседи на 38-годишния Таньо Т. , който снощи преби до смърт 50-годишната Мариела Т. 

Драмата се разиграла в жилището на Таньо на бул. "Александър Стамболийски" в Кючук Париж. Мариела му била на гости, но малко преди полунощ двамата се скарали и той се нахвърлил с юмруци и ритници срещу нея. В яроста си я блъснал на земята и я ритал по главата. Тя загубила съзнание и чак тогава мъжът повикал линейка. Когато дежурният екип на Спешна помощ пристигнал, жената вече била мъртва. 

Таньо не работи никъде, от години злоупотребява с алкохол. Във входа, в който живее няколко пъти са правили опит да го изселят, като включително са правили подписка да бъде изведен от жилището. "Не плаща никакви комуникации, наводни долните жилища, при него идват всякакви съмнителни типове, кара се с хората. Затова искахме да го изгоним, но така и не успяхме", разказа жена от входа. 

Преди няколко години той бил арестуван, защото пребил свой приятел по чашка пред блока, а след това се покатерил и на климатика си, който бил на 6-я етаж. Наложило се да го свалят с пожарна. 

Съседите не познават убитата Мариела и не са я засичали сред посетителите на свърталището.