"Каза ми, че иска да живее сам, не сме се карали", разказа Орлин Кривалчев, баща на 18-годишният Майкъл, който три месеца бе се водеше изчезнал. През това време момчето живяло при приятел. Орлин работи като тапицер на автомобили. Майката Гергана ги напуснала докато детето било на 3 месеца. "Каза, че семейството не е за нея, че иска да ходи по барове и да си живее живота", обясни Орлин.

"12-13 години тя въобще не се появяваше", добави бащата пред Нова тв. Според него майката е виновна и за изчезването на детето. "Тя му обърка живота", обясни Орлин.

Комуникацията между баща и син била много трудна, защото Орлин винаги реагирал остро, разказа Майкъл. Момчето и в момента не желае да разговаря с баща си. Майкъл живеел с баща си Орлин и новата му съпруга. Казал на баща си, че си тръгва.

Орлин призна, че е "тупвал по задника" Майкъл като малък. Синът му се оплака, че бащата строял къща и го натоварвал с физическа работа. "Поставял съм му конкретни задачи - работим до 3 часа, след това прави каквото искаш", обясни Орлин.

"След всичко изговорено, не мисля, че е добре дошъл", каза още бащата.