Затруднено движение в Пловдив и днес, чака ни нова порция сняг СНИМКИ

На места снежната покривка в града е почти 30 сантиметра
Затруднено движение в Пловдив и днес, чака ни нова порция сняг СНИМКИ

Снеговалежът в Пловдив най-накрая спря! На места снежната покривка в града е почти 30 сантиметра, а предвижването по улиците е затруднено. Все още има непочистени участъци, а на места има и лед. Голяма част от шофьорите бяха принудени да оставят автомобилите си тази сутрин, тъй като заради ниските температури голяма част от тях не успяха да запалят. Изключително предизвикателство е предвижването и за пешеходците – много малко от тротоарите са почистени.

Минималните температури днес ще бъдат около минус 14 градуса,  облачността ще се разкъса и намалее. Вятърът ще отслабне. Температурите ще се повишат слабо. Привечер над югоизточна и източна България облачността отново ще се увеличи и ще започнат нови валежи от сняг. Максималните температурите ще бъдат между минус 5 градуса и 0 градуса. 

До петък температурите ще бъдат отрицателни. През уикенда ще бъде слънчево, като за максималните градуси ще се покачат над нулата и ще бъдат между 2 и 5. От понеделник ни очаква нова снежна седмица. Вашият коментар през Trafficnews.bg

виктор 20:52, 12.01.2017

И кое му е трудното на движението?? Зима е! Единственият проблем са малоумните шофьори. От всякакъв вид - от разбрицани опелчета, до лъскави бмв-та. И шофьори на големи камиони, които така и не се научиха, че има правилник за движение в голям град. Искат си лявата лента и това е! Простотията не прощава!

Аман от хейт 09:25, 11.01.2017

Аман от хейт, големите булеварди и повечето улици са почистени до асфалт, дори няма и лед. Как искате да минат за 5 часа абсолютно всяка една улица във втория по големина град в България?

Коментари

Вашият коментар през Facebook