Близо 200 българи, сред които и пловдивчани, чакат вече близо 12 часа на летището в Кьолн, за да се приберат, сигнализира пред TrafficNews.bg една от потърпевшите. Самолетът е трябвало да отлети в 12.20 на обед за България, но на няколко пъти той е бил отменян с няколко часа. От летището нямат никаква информация, а телефоните на фирмата превозвач Ryanair дават свободно.

Хората не са сигурни дали самолетът ще отлети изобщо, тъй като имало технически проблем.  Последната информация е, че самолетът трябва да излети в 00.25, но отново няма гаранции.

Ето и целия разказ на нашата читателка:

„Пиша ви разгневена от името на близо 200 човека, които сме на от летището в Кьолн. Днес всички трябваше да пътуваме за София в 12:20 на обед, но полетът беше отменен за 14:20 часа.  

Дойде уречения час, качихме се всички на самолета и след 15 мин пилотът ни съобщи, че трябва да слезем и да се върнем обратно на летището незнайно до кога! След това дълго  чакахме да уточнят поредния час за заминаването и ни съобщиха, че ще пътуваме в 20:00 часа за България.. но уви часът отново беше сменен на 21:00 часа! Хора от цялата страна сме блокирани тук на летището и, разбира се, тука никой неможе да ни да де информация дали полетът ще се състой изобщо. Всеки вдига раменете и дотам. Звъняхме на фирмата превозвач Ryanair, но те разбира се, не отговарят и не си вдигат телефоните... Сега отново смениха часа за полета на 12:25 през нощта. Казват, че самолетът бил повреден и инженерът няма как да го оправи. Моля ви за съдействие, искаме цяла страна да разбере що за безотговорни хора работя в Ryanair и на летището в Кьолн“.

TrafficNews.bg