Огромната яма на булевард "Александър Стамболийски" в Кючук Париж взе поредната си жертва, този път автобус на градския транспорт. Шофьорът на превозното средство не успял да заобиколи дупката и спукал гума насред оживеното кръстовище. Наложило се пътниците да слязат от автобуса и да се придвижат пеша до следващата спирка. Дупката приличала на локва след проливния дъжд, а водачът разбрал колко е дълбока едва когато влязъл в нея.

Само за няколко дни дупката взе десетки жертви. Преди ден ви сигнализирахме за шофьор на лек автомобил, който също закъса насред кръстовището заради същата дупка.  И всичко това остава без никаква реакция от страна на Общината. Надяваме се бездействието скоро да се прекрати и да се предприемат мерки преди някой сериозно да пострада!

Само преди седмица в TrafficNews.bg ви показахме как дупка в центъра на Пловдив предизвика главоболие на пловдивчанката Евелина Станчева. 

Заради ямата колата е с разбит преден мост. Според служител от "Пътна помощ" заради пропадането в дупката има и счупен шарнир.

Колата не е движение, а ремонтът вероятно ще струва скъпо на семейството.

Още за инцидента и коментара на Евелина може да видите ТУК

Благодарим за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg