Ако някога сте била влюбена, знаете колко е прекрасно чувството да се разхождате с любимия си, хванати за ръце. Може да не сте забелязали, но този малък жест казва много за вашата връзка и фазата, през която преминавате като двойка. 

Предлагаме ви да видите какво е истинското значение зад различните начини, по които държите за ръка любимия си. Кой е вашият? 

С длани надолу

Aко държите ръцете си по този начин, това означава, че вашата връзка се основава на привързаност, а не на страст. Също така издава, че който постави дланта си върху тази на половинката си е по-силната личност, често поема инициативата и взима по-лесно решения. 

  С вплетени пръсти 

Вплетените пръсти символизират страст и силна връзка между двамата партньори. Когато държите ръцете си по този начин, е важно и двамата да държите ръката на другия здраво. Не е добър знак, ако ръцете ви са прекалено отпуснати. 

 С едно пръстче 

Такъв тип хващане означава, че и двамата поставяте на първо място своята независимост. Подобни двойки знаят как да уважават личното пространство и самостоятелност на всеки. Също така издава, че тази двойка преминава през деликатен момент, когато един от двамата има нуждата да бъдат отново само приятели. 

 

С подкрепяне на другата ръка 

Ако захващате ръката по този начин, обикновено означава, че нещата между вас двамата става сериозни. За съжаление, това не винаги е положителен знак, може също така да издава, че този партньор е по-властен и обича да притежава. 

Под ръка  

Този тип захващане честно се използва, когато двойката посещава някакво социално събитие. Въпреки това, ако те всеки ден държат ръцете си по този начин, означава, че този, който държи партньора под ръка, търси защита или се чувства малко несигурен в тяхната връзка. 

 

Без да се държите за ръце 

Ако вашият партньор избягва да държи ръката ви, това може да е знак, че той не си пада по вас. Въпреки това, може също така да издава срамежливост или желание за лично пространство. Не правете прибързани решения и следете за други знаци във връзката си. Най-вероятно няма за какво да се притеснявате.