Мъжете обичат секса – обичат да го правят, да говорят за него и да мислят за него. До такава степен, че дамите започват да смятат, че силният пол няма никакви притеснения относно това, което се случва под завивките, а истината се оказва съвсем различна.

Мъжете имат своите страхове, когато става дума за интимни отношения и в главата им определено не всичко протича така гладко, колкото на думи. Днес ще ви разкрием кои са най-често срещаните секс страхове на мъжете.

Някои от тях може би ще ви изненадат, а други ще ви се сторят съвсем закономерни.

“Дали тя забелязва окосмяването по тялото ми?” – в повечето случаи женското тяло е напълно гладко и нежно и мъжете често се питат дали няма да ни изплашат със своето космато тяло

“Дали мисли, че пенисът ми е странен?” – едва ли мъжките полови органи могат да ни се сторят странни и ще имаме време да размишляваме по този въпрос. И все пак – не, едва ли ще ни се стори странен.

“Дали размерът наистина има значение?” – има значение дали се използва правилно, а тази вечна дилема е повече от излишна.

“Дали тя симулира огразъм?” – това е често срещано притеснение на много мъже. Те знаят много добре, че дамите достигат по-трудно до кулминацията и честичко се чудят дали пък не се преструвате.

“Дали не свърших твърде бързо?” – едно от най-честите притеснения на мъжете. 

edna.bg