Мъжете все пропускат местата, които подлудяват жените. Карат направо към същинската част и не осъзнават какво огромно влияние имат другите части от тялото на жената върху силата на оргазма и удоволствието от секса.

Това са 6 от най-чувстителните части по тялото на жената, които могат да побъркат партньорката ти.

1. Гърба

Леките докосвания с пръсти по гърба, т.нар. "рисуване" по гърба, са истински джакпот. Така тялото на жената става по-чувствително към всички допири след леката игра по гърба. Тялото и става по-чувствително, с което и удоволствието от секса се увеличава.

2. Ходилата

Ходилата са снабдени с много нервни окончания. Ако приятелката ви няма много гъдел на това място, непременно опитайте с нежен масаж. Това може да я подлуди.

3. Сгъвката под дупето

Тази част особено много побърква жените, които са успели да я открият с помощта на партньора си. Една целувка там прави чудеса. Зоната се намира точно във вътрешната част на сгъвката под дупето.

4. Вътрешната част на бедрата

Побърква! Мъже, никога не пропускайте да минете през тази зона, преди да се насочите към интимните части. Партньорката ви ще оцени това и ще потръпне от удоволствие, ако се задържите достатъчно дълго на това място.

5. Ухото

Да и прошепнеш нещо в ухото и да захапеш леко меката част, са усещания, които могат да накарат всяка жена да поиска продължение...

6. Шията

Изобщо НЕ е на последно място в класацията. Шията е едно от най-чувствителните части от тялото на жената. Няколко минути там и тя ще е готова за същинската част. Не е ли чудесно?