Тази тема е табу за много жени, макар и да е мечта за повечето мъже. Има някои факти, които грешно сме разбрали и сме останали с впечатлението, че никак  няма да ни е приятно, ако опитаме. Ето кои са 4-те мита за аналния секс, които да забравиш:

1. Боли

И вагиналният секс може да боли, ако си нямаш идея какво правиш

Отпускането, дългата игра и лубрикантът са сигурни методи, с които няма как да изпиташ каквато и да е болка. Все пак това са мускули, които се свиват и отпускат, подобно на тези във вагината, но с много по-малки амплитуди. Повярвайте ни, не е никак срашно.

2. Не е хигиенично

При рутинна ежедневна хигиена няма за какво да се притеснявате. Той е толкова чист, колкото и всяка друга част от тялото ти. Разбира се, че и той съдържа бактерии, за това никога не бива да се смесва с вагиналния секс и винаги ползвайте презервативи.

3. Дамите не правят така

Срамът и неудобството от аналния секс идва от това, че е насадено мнението за това, че той е мръснишки. Това изобщо не трябва да ви притеснява, защото аналният секс е удоволствие, което е също толкова „мръснишко“, колкото и нормалния секс.

4. Опасен е за здравето

Аналният секс не е причина за появата на хемороиди и разкъсвания в областта. Няма и как това да повлияе на физическите функции, които анусът изпълнява. За това просто се отпусни и опитай, ако наистина искаш.