Порноскандал се развихри в САЩ, след като в интернет се появиха интимни снимки и видео на кечистката Пейдж. 24-годишната англичанка работи в най-голямата кеч компания в света – WWE, шоутата на която се излъчват и у нас. Хакер разбил телефона на Пейдж, чието истинско име е Сарая-Джейд Бевис, и оттам отмъкнал личните материали.

А те са повече от пикантни. Голяма порция от снимките са на кечистката, снимаща гърдите си в огледалото. Видеата обаче замесиха в скандала не само нея, но и колегите й Екзейвиър Уудс и Брад Мадъкс. С втория тя е имала връзка преди няколко години, което обяснява няколкото порно клипа с негово участие.

На едно от видеата обаче те не са сами. С тях е и Уудс, с когото Пейдж тръгва да прави секс, докато Мадъкс застава зад тях с камера в ръка.

Не е ясно защо тримата са правили подобни видеа, нито защо Пейдж ги е запазила. От миналата година тя е във връзка с друг бивш служител на WWE – кечистът Алберто Дел Рио. Връзката й с него също доведе до проблеми с компанията. Пейдж не се е появявала на ринг повече от половин година – първо заради употреба на „забранени вещества”, а след това и заради операция на врата.

WWE не са коментирали случая до момента. Подобни скандали са изключително лоши за имиджа на компанията, която вече повече от десетилетие се опитва да ориентира продукта си към семействата, включително и деца. На изяви като тази на Пейдж не се гледа с добро око и това може да има сериозни последствия за бъдещето й в компанията.

Същото важи и за Екзейвиър Уудс, който заедно с екранните си партньори от групата The New Day трябваше да е „водещ” на най-големия кеч турнир за годината – WrestleMania 33. Той обаче вече е пропуснал няколко местни шоута на компанията. Третият участник в скандалните клипчета – Брад Мадъкс, бе уволнен още през 2015 г.

Слуховете са, че хакерът, пуснал снимките на Пейдж в интернет, се е сдобил с подобни материали от телефоните и на други кечисти от компанията.