Всяка жена би искала да се похвали с романтичен жест като 101 червени рози или пък изненада, включваща свещи, вечеря и розови листенца из цялата стая. А може и няколко балона за разкош. Но на всички красавици би им станало много по-приятно, ако мъжът до тях ги изненада с лукс почивка, тузарска кола или защо не апартамент! Именно това са най-разпространените подаръци, с които се фука родните ВИП дами.

Няма спор, че фолк певиците водят класацията за най-глезените. Дали просто защото са много брой, защото са най-красиви или пък най-заслужили, е друг въпрос. Но примерите не са един и два. Преди няколко години Галена бе изненадана от своя Галин с тузарски джип с огромна панделка и букет цветя. Точно като по филмите, возилото я е чакало още на летището след дълго отсъствие заради професионални ангажименти.

Емануела също бе сюрпризирана с мощна кола по случай издаването на първия си албум. В нейния случай любовта бе материализирана под формата на черен кабриолет с бял кожен салон. Сега обаче тя не разчита на мъже, а сама си купува последен модел коли. По повод връзката си с Георги Станоев, Преслава се радваше на невиждана към нея щедрост.

Тя се фукаше с екстравагантно розово Бенти. То обаче бързо й бе отнето след края на любовния романс с бизнесмена. Явно толкова и го е заслужила. Колежката й Алисия първо пореше улиците с лъскавите коли на Валери Божинов, а след това Ники Михайлов бе така добър към нея да я сдобие с огромен джип Ауди. Милата все й се свиди да даде пари за лично нейно возило и разчита на хранилката на мъжете до нея.

Сега обаче се задоволява само с екскурзии и някое и друго бижу. Поне си има апартамент, дар от Божинов. Футболистът бе щедър и към Николета Лозанова, която го дари с прекрасна дъщеря. Той пък й върна жеста, като им купи апартамент в София, който още обитават. Освен жилището,Николета бе зарадвана и с лъскав джип с червена панделка, пише "Телеграф".

Към отбора на останалите с празни ръце след края на връзката може да добавим и Моника Валериева. И тя, като Преслава, се фукаше с лъскава придобивка за стотици хиляди, но бързо й резнаха квитанцията. Мона удари всички в земята с букет от 1111 червени рози и Бентли, на чийто седалки бе изписано името й. 

Към днешния момент колата е само мил спомен за Валериева, а букетите са драстично по-скромни. На по-скромен живот свиква и миската Антония Петрова след развода в Бередин.Руснакът дари перничанката с автомобил и апартамент, за които все още не е ясно как са се споразумели в бракоразводното решение.